BAN Clubkampioenschappen 2018

De clubkampioenschappen van BAN voor junioren en senioren staan weer voor de deur.

Ook dit jaar worden de wedstrijden weer in 1 weekeinde gepland. De clubkampioenschappen (verplicht voor competitiespelers) worden gespeeld op zaterdag 17 en zondag 18 maart in het Icoon. Inschrijven kan via deze link.

Uitgangspunt is dat een competitiespeler twee dagen beschikbaar moet zijn. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:

Senioren:

Categorie 1: senior competitiespelers 2e klasse district en hoger.
Categorie 2: senior competitiespelers 3e klasse, 4e klasse, VJC, NJC, M1 en J1.
Categorie 3: senior recreanten.

Junioren:

Categorie 4: junior competitiespelers J2, J3 en J4
Categorie 5: junior competitiespelers J5, J6 en J7
Categorie 6: junior competitiespelers J8, J9 en J10
Categorie 7: junior recreanten.

De clubkampioenschappen zijn voor competitiespelers verplicht.

Senioren recreanten worden geacht zich naar eigen inzicht in te schrijven in categorie 2 of 3.
Junior en Senior competitiespelers kunnen zich in overleg met de trainers “hoger” inschrijven.

De toernooicommissie behoud zich het recht, om deelnemers die zich naar het oordeel v.d. organisatie te laag hebben ingeschreven in een hogere categorie te plaatsen.

Voor alle klassen bestaan de onderdelen Heren Enkel (HE), Dames Enkel (DE), Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Gemengd Dubbel (GD).

Je schrijft je als volgt in:
Bij de speelsterkte selecteer je je categorie nummer b.v. 4 bij categorie 4
Bij de onderdelen kun je nu HE4 (categorie 4) selecteren voor een Heren enkel etc.

De uiterste inschrijfdatum is zondag 25 februari. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-per onderdeel of €12,50 bij drie onderdelen en wordt per automatische incasso geïnd.

Het speelschema wordt bekend gemaakt via email en op www.toernooi.nl. Het is dus belangrijk een goed e-mailadres te gebruiken bij de inschrijving. Iedereen dient een half uur vóór aanvang van zijn/haar wedstrijd aanwezig te zijn. Zo heeft iedereen tijd voor een goede warming-up en kunnen we het speelschema volgen.

Aan het eind van de finale dag is het gezellig om met z’n allen in de kantine Chinees (vegetarisch aangeven op inschrijfformulier) of patat te eten. Ouders, partners en kinderen zijn ook uitgenodigd, graag wel aangeven op het inschrijfformulier. Kosten Chinees € 10,- p/p. Kosten patat (met 1 kroket of 1 frikandel) € 5,00 p/p.

Voor meer informatie en het toernooireglement kun je terecht bij: Edwin de Groot en Sonja Koster (email: clubkampioenschappen@banbadminton.nl)

BAN Slagentrainer

BAN slagentrainer is de tool voor het beoefenen van technische slagen van kinderen. Koop bij BAN Amersfoort deze tool zodat deze jeugdtraining nog beter word. BAN Slagentrainer

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

BAN Flagship

BAN is één van de flagships van Badminton Nederland. BAN Flagship