In de BAN van badminton!

Clubkampioenschappen

BAN Clubkampioenschappen 2020

De clubkampioenschappen van BAN voor junioren en senioren staan weer voor de deur.

Ook dit jaar worden de wedstrijden weer in 1 weekeinde gepland. De clubkampioenschappen (verplicht voor competitiespelers) worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 maart in het Icoon. Op beide dagen begint het toernooi om 9:00 uur en de laatste wedstrijd wordt rond 17:00 gespeeld. Inschrijven kan via deze link.

Uitgangspunt is dat een competitiespeler twee dagen beschikbaar moet zijn. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:

Categorie1: senior competitiespelers Hoofdklasse mannen, 6de divisie en hoger.
Categorie 2: senior competitiespelers 7de, 8ste divisie, VJC, NJC, junior competitiespelers J1 en J2.
Categorie 3: senior recreanten en J3.
Categorie 4: junior competitiespelers J4, J5, J6 en J7
Categorie 5: junior recreanten

De clubkampioenschappen zijn voor competitiespelers verplicht.
Senioren recreanten en spelers van J3 worden geacht zich naar eigen inzicht in te schrijven in categorie 2 of 3.
Junior en Senior competitiespelers kunnen zich in overleg met de trainers een categorie “hoger” inschrijven.

Voor alle klassen bestaan de onderdelen Heren Enkel (HE), Dames Enkel (DE), Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Gemengd Dubbel (GD).

De toernooicommissie behoud zich het recht, om deelnemers die zich naar het oordeel v.d. organisatie te laag hebben ingeschreven in een hogere categorie te plaatsen.

Je schrijft je als volgt in:
Bij de speelsterkte selecteer je je categorie nummer b.v. 4 bij categorie 4
Bij de onderdelen kun je nu HE4 (categorie 4) selecteren voor een Heren enkel etc.

De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 13 maart. Het inschrijfgeld bedraagt €6,-per onderdeel of €15,00 bij drie onderdelen en wordt per automatische incasso geïnd.

Het speelschema wordt bekent gemaakt via email en op www.toernooi.nl. Het is dus belangrijk een goed e-mailadres te gebruiken bij de inschrijving. Iedereen dient een half uur vóór aanvang van zijn/haar wedstrijd aanwezig te zijn. Zo heeft iedereen tijd voor een goede warming-up en kunnen we het speelschema volgen.

Aan het eind van de finale dag is het gezellig om met z’n allen in de kantine Chinees (vegetarisch aangeven op inschrijfformulier) of patat met snack te eten. Ouders, partners en kinderen zijn ook uitgenodigd, graag wel aangeven op het inschrijfformulier. Kosten Chinees € 10,- p/p. Kosten patat met snack € 5,00 p/p.

Voor meer informatie en het toernooireglement kun je terecht bij: Edwin de Groot en Sonja Koster (email: ck@banbadminton.nl)