In de BAN van badminton!

Activiteiten

Bij BAN worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn voor alle leden van BAN. Alle activiteiten zijn samen met alle speeltijden terug te vinden in de agenda. Van alle activiteiten worden foto’s gemaakt en deze zullen in het fotoalbum worden gepubliceerd.


Komende/actuele activiteiten


BAN Buitentrainingen

Vanaf 27 maart organiseert BAN buitentrainingen voor junioren en volwassenen van alle leeftijden. De buitentraining vind plaats op zaterdagochtend en duurt zolang we niet in de sporthal kunnen badmintonnen. Zin om mee te doen? Klik op de onderstaande knop voor de tijden en om je aan te melden.


Oude activiteiten


BAN Workout op donderdagavonden

Zweten en buffelen Na een lange tijd is er eindelijk weer aktie! De senioren competitiespelers zijn weer in beweging gekomen. Er wordt een digitale workout gegeven door Elyna van Vworkx waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Met 17 deelnemers stond de workout in het teken van het met elkaar bewegen en op eigen niveau. Door een variatie aan oefeningen was er voor iedereen voldoende mogelijkheid deel te nemen. Doe jij mee? Meld je aan door te mailen naar niels@banbadminton.nl.


BAN Blacklight toernooi

Op 02-02-2020 is werd het blacklight toernooi georganiseerd. Met 106 deelnemers was het een geslaagd toernooi.

Het toernooi was van 10:00 tot 17:30 uur in sporthal de Icoon in Vathorst. Het is een open toernooi dus ook badminton spelers van buiten af konden meedoen.

De uitslagen en winnaars staan op toernooi.nl en zijn via de deze link te vinden https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament?id=310D9902-28B9-4419-A6D4-1059010F68D1.