In de BAN van badminton!

Lid worden / opzeggen

Bij BAN is het mogelijk om zowel om competitie als recreatief badminton te spelen voor junioren en senioren. Kom je voor het eerst? BAN heeft een racket dat je kan lenen, je moet zelf sportkleding en zaalschoenen meenemen. De contributie wordt halfjaarlijks via een automatische incasso betaald. De contributiebedragen zijn op de pagina contributie te vinden.

Aanmelden als lid

Het aanmelden gaat via een digitaal inschrijfformulier. De inschrijving zal naar de ledenadministratie worden gestuurd. Via e-mail ontvang je een bevestigingsmail met je inschrijving als bijlage (in PDF) toegevoegd.

Afmelden als lid

Het afmelden als lid van BAN kan je via de knop hieronder doen.
Per 1 juli, opzeggen voor 25 mei.
Per 1 januari, opzeggen voor 15 november.


Informatie soorten lidmaatschappen

Junioren recreanten

Er zijn voor junioren die recreatief willen badmintonnen twee speel mogelijkheden in de week. Er zijn altijd gediplomeerde trainers aanwezig die de training verzorgen. Daarnaast lopen er een aantal assistent trainers rond. Wil je een keer mee komen doen? Stuur even een mailtje naar ledenadministratie@banbadminton.nl

Senioren recreanten

Je kan 3 keer te komen spelen om de sfeer bij BAN te proeven. Er zijn in totaal vier mogelijkheden om recreatief te badmintonnen verdeeld over de week. Tijdens deze speelmomenten kan er vrij gespeeld worden. Na 15 min draai je door en komen er nieuwe spelers op baan. Je kan zelf bepalen tegen wie je speelt. In alle sporthallen wordt er gebruik gemaakt van een bord met namen labels per speelmoment (tijd sloten). Het is een eenvoudig systeem en er zijn altijd wel mensen aanwezig die het willen uitleggen. Je kan gewoon binnenlopen, vooraf opgeven is hiervoor niet nodig. Er zijn gast labels aanwezig. Na 3 keer spelen kan je besluiten om lid te worden.

Junioren competitie

Junioren kunnen bij BAN in elke categorie deelnemen aan de regio competitie. Je speelt dan tegen andere teams binnen midden Nederland. Naast de competitiewedstrijden train je twee keer per week. De dag hangt af van de trainingsindeling en de teamindeling. Je krijgt training van een gediplomeerde trainer(s) en assistent trainer(s). Tijdens de thuiswedstrijden zal jouw trainer ook aanwezig zijn om je te coachen.

Senioren competitie

Bij BAN is het ook mogelijk om als senior (iedereen boven 18 jaar) competitie te spelen. Je krijgt dan één of twee keer per week training van een gediplomeerde trainer. De dag hangt af van de trainingsindeling en de teamindeling. In het weekend zij de competitiewedstrijden, jouw trainer zal zo veel mogelijk bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn om te coachen.