Recreanten training

Voor recreanten is het ook mogelijk om training te krijgen. Hieronder staat meer informatie voor de junioren en senioren apart omschreven.


Junioren

Junioren recreanten krijgen bij BAN standaard training door een gediplomeerde trainer. Deze training is één keer per week in de Bieshaar of de Icoon. Wil je meedoen? Neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@banbadminton.nl.

Senioren:

Voor de senioren worden er (bij genoeg belangstelling) bloktrainingen (starterstrainingen) gegeven. Die bestaan uit vier trainingen in vier weken. Deze trainingen zijn vooral voor beginnende recreanten bedoeld die de beginselen van badminton willen leren. Zijn er geen bloktrainingen maar wil je wel je vaardigheden uitbreiden, mail dan naar ledenadministratie@banbadminton.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Zomerbadminton

Vanaf vrijdag 26 juni tot en met vrijdag 30 augustus kan iedereen, tegen betaling van € 2,50 per keer, op vrijdagavond in de Bieshaar komen spelen. Ook niet BAN-leden zijn dan welkom.

 

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019. Yonex Dutch Open