In de BAN van badminton!

Willem Munnik stopt eind van het seizoen 2022 – 2023 als BAN beleidsmanager – opvolger Redmar Blik

De afgelopen 20 jaar heeft Willem eerst als hoofdtrainer en later als beleidsmanager de beleidstechnische zaken van BAN voor zijn rekening genomen. Willem heeft besloten een stapje terug te doen en de functie met ingang van volgend seizoen over te dragen aan Redmar Blik.

De rol van beleidsmanager technische zaken kwam in beeld door de groei van het ledental tot 285 leden, BAN met 23 teams aan de competitie deelnam en het trainerskader werd uitgebreid naar 12 (assistent)trainers. Willem heeft met zijn kennis en ervaring inhoud gegeven aan deze functie en een technisch beleidsplan ontwikkeld waarmee BAN ook de komende jaren mee vooruit kan. Badminton in het algemeen en BAN in het bijzonder zit in de genen van Willem, reden dat hij heeft toegezegd dat altijd een beroep gedaan kan worden op zijn kennis en ervaring. BAN bedankt Willem voor zijn jarenlange inzet en zal eind van het seizoen 2022 – 2023 passend afscheid van hem nemen.

BAN heeft Redmar Blik bereid gevonden met ingang van volgend seizoen de functie van beleidsmanager technische zaken te vervullen. Redmar is sinds jaren BAN juniorentrainer. De komende maanden zal Redmar “meelopen” met Willem om zich voor te bereiden op de rol van beleidsmanager.

BAN wenst Redmar veel succes in zijn nieuwe rol als beleidsmanager technische zaken.