In de BAN van badminton!

Geef je hier op voor de CHEMPSbadmintonselectie!

Badminton is een gigantisch gave sport. De CHEMPSbadmintonselectie training wil dat graag op ieder niveau aan de (jongste) spelers overbrengen. Dat doen we al sinds 2004 en met veel succes.
Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 komt de CHEMPSbadmintonselectie training misschien naar Amersfoort. Op vrijdag willen we gaan trainen van 17.00-19.00 in de Bron in Amersfoort. In de bijlage vinden jullie de flyer van de CHEMPSbadmintonselectie met de meeste informatie.

Als het je leuk lijkt om 30 trainingen en (doorgaans) 4 toernooien met ons mee te draaien, ben je van harte welkom! Het enige wat we van ‘onze’ spelers vragen is enthousiasme en de wil om te leren. Misschien ken je een paar van onze BAN spelers die al bij ons te vinden zijn: Amber Bijlsma, Richard de Jong, Max Blankenstijn, Suus Sportel en Merel de Groot. Eén en al gezelligheid dus!

Natuurlijk ben je vrij om over de mail of telefonisch alvast informatie in te winnen of om bovenstaande spelers of mij op de trainingen of bij het vrijspelen vragen te stellen!

Ik hoop jullie te zien. Een berichtje van te voren dat je komt wordt op prijs gesteld: selectietraining@chemps.org