In de BAN van badminton!

Druk bezochte Open Dag

Het was in Icoon vandaag een druk bezochte, gezellige, actieve en sportieve Open Dag bij BAN. Vanaf vlak na de start stroomden de bezoekers de sporthal binnen. Velen gingen meteen met racket en shuttle aan de slag en al snel heerste er een gezellige stemming in de zaal. BAN-leden gaven de gasten die voor het eerst de sport beoefenden enkele aanwijzingen zodat de bezoekers snel vertrouwd raakten en de shuttle aardig terug wisten te slaan.

Onder leiding van de gediplomeerde BAN-trainers nam het merendeel van de gasten deel aan de korte training. Enthousiast, vol overgave en met veel plezier werden alle oefeningen uitgevoerd. Zo ervaarden de bezoekers dat badminton veel meer is dan een ontspannen spelletje op de camping of op een windstille zomeravond. 

Alle bezoekers kregen bij de BAN uitgebreide informatie en iedereen ging met een verrassend presentje naar huis. Vanaf 12 oktober organiseert BAN een 10-weekse starttraining voor beginnende badmintonspelers. Meer informatie via 06 – 83851499.