In de BAN van badminton!

Open dag bij BAN badminton op 21 september

BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 21 september tussen 10.00 en 12.00 uur in Sporthal Icoon (Lovink 10 in Vathorst) een gezellige, veelzijdige en sportieve Open Dag voor jeugd en volwassenen. Kom op 21 september gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met badminton als dynamische zaalsport. Alle bezoekers winnen leuke prijzen zoals ’n racket of lidmaatschap.

Tijdens de Open Dag kunt u zelf met BAN-leden meespelen en direct ervaren hoe leuk, flitsend en uitdagend badminton is. Belangstellenden kunnen ook deelnemen aan korte kennismakingslessen, met uitleg over de spelregels en men gaat vooral zelf aan de slag. BAN zorgt voor leenrackets. De sporters nemen hun sportkleding mee. Ook verzorgt een BAN competitieteam een flitsende demonstratiewedstrijd. Bij de Open Dag leden informeren BAN-leden belangstellenden over recreatief badminton en de competitie, over deelname aan trainingen en het lidmaatschap.

In de kantine genieten de bezoekers van hun gratis consumptie en badmintonvideo’s.

Probeer badminton

Tijdens de BAN Open Dag kan zowel jeugd als volwassenen zich aanmelden voor drie gratis speelmomenten of vanaf 11 oktober voor slechts €25,00 meedoen aan 10 wekelijkse badmintonlessen. In kleine groepjes raakt men daar snel vertrouwd met de badmintonbasisvaardigheden en kan het geoefende in de praktijk gebracht worden. Opgave kan ook via www.probeerbadminton.nu