Vrienden van Vijftig

Geef BAN extra armslag
Oprichting BAN ‘VRIENDEN VAN VIJFTIG’

Waar andere sportverenigingen al lang een ‘club van honderd’ hebben, ontbrak zoiets bij BAN. Een ‘club van honderd’ bestaat uit donateurs, bedrijven of organisaties die de vereniging een warm hart toedragen en financieel extra ondersteunen. Men hoeft geen lid van de vereniging te zijn om toe te treden tot de club van honderd.

BAN pakt het iets bescheidener aan. De vereniging kent geen club van honderd, maar sinds kort de ‘Vrienden van vijftig’ mensen, bedrijven of organisaties die de vereniging met een bedrag van vijftig euro extra ondersteunen. De zaalhuur gaat bijna jaarlijks omhoog, materialen moeten vervangen worden, activiteiten opgezet om het ledental constant te houden. Wil BAN een dynamische sportvereniging blijven, dan kost dat steeds meer geld.

De BAN-‘Vrienden van vijftig’ geven op vrijwillige basis de club financieel extra armslag door een donatie van € 50,-. Daardoor kan BAN extra projecten uitvoeren die nu vanwege de kosten niet (optimaal) gedaan worden. Hier profiteren alle leden van: junioren, senioren, recreanten en competitiespelers.

In overleg met het BAN-bestuur is besloten de gelden van de BAN ‘Vrienden van Vijftig’ te besteden aan promotionele BAN activiteiten, zoals bekostiging van zaalhuur, vergoeding voor trainers/begeleider en promotiemateriaal, gericht op de werving van nieuwe leden.

Doe mee en stort € 50,- op IBAN: NL04 RABO 0123032164 t.n.v. BAN onder vermelding van ‘Vrienden van…’

Als ‘BAN Vriend van vijftig’ krijg je een vermelding op de BAN website en natuurlijk een plaats op het BAN-vriendenbord dat hangt in de kantine van de Icoon en in de Bieshaar.


BAN heeft de volgende vrienden van vijftig:

EVL Consult (Eric v Luijn)
Fam. Francke
Fam. Koster
Fam. Wolters
Wim Jan Egberts
Wim van Egmond
Yuwales (Quido Saalberg)

 

In 2016 wordt de gelden van de BAN ‘Vrienden van Vijftig’ besteed aan promotionele BAN wervingsactiviteiten.

BAN Slagentrainer

BAN slagentrainer is de tool voor het beoefenen van technische slagen van kinderen. Koop bij BAN Amersfoort deze tool zodat deze jeugdtraining nog beter word. BAN Slagentrainer

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

BAN Flagship

BAN is één van de flagships van Badminton Nederland. BAN Flagship