Competitie informatie

Competitie is het spelen van wedstrijden tegen teams van andere verenigingen binnen regio centrum. Deze wedstrijden zijn van september tot eind januari. Een poule bestaat (zonder teruggetrokken teams) uit 8 teams. Je speelt dan 14 wedstrijden, waarvan er zeven thuis en zeven uit zijn.

Aan het begin van het seizoen staat op de website op welke dag je zaaldienst hebt. Meer informatie staat op de pagina zaaldienst.

Invallen en invallers regelen

Het kan zijn dat je een wedstrijd niet kan spelen. Je moet dan zelf voor een invaller zorgen. De teamcaptain heeft aan het begin van het seizoen een lijst gekregen waar in staat wie er i.p.v. jou mag spelen. Regel dit ruim van te voren en geef de naam van de invaller altijd door aan de CCP of JCCP.

Als je vragen hebt over het invallen stuur dan een e-mail naar de CCP of JCCP of vraag het aan je trainer.

Contactgegevens CCP en JCCP

Voor de junioren en senioren zijn er aparte CCP’s.
CCP: Competitie Contact Persoon.
JCCP: Junioren Competitie Contact Persoon.

Hieronder staan de contactgegevens hoe je jouw CCP kan bereiken.

CCP (senioren)Josette Zaalbergccp@banbadminton.nl
JCCP (junioren)Bea Woltersjccp@banbadminton.nl

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Zomerbadminton

Vanaf vrijdag 26 juni tot en met vrijdag 30 augustus kan iedereen, tegen betaling van € 2,50 per keer, op vrijdagavond in de Bieshaar komen spelen. Ook niet BAN-leden zijn dan welkom.

 

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019. Yonex Dutch Open