BAN jubileum geannuleerd

Helaas,

Het aantal aanmeldingen blijft achter bij de opzet van de activiteiten en onze verwachtingen. Door het beperkte aantal deelnemers kan het niet het grootse BAN feest  zijn dat wij voor ogen hadden. Zaalhuur, menskracht en materialen staan niet in verhouding tot het aantal deelnemers. Het heeft ons doen besluiten de activiteiten geen doorgang te laten vinden en de festiviteiten op te schorten. We vinden het jammer, maar blijkbaar is er onvoldoende animo.

 

Over 2 ½ jaar bestaat BAN 15 jaar als zelfstandige vereniging en biedt zij al 75 jaar badminton in Amersfoort e.o.

We hopen dat deze gebeurtenis aangegrepen wordt om er een prachtig feest van te maken met heel veel deelnemers. Deze keer lukt het helaas niet.

Met BAN naar de Bios

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt