BAN naar meteoor 2019

Afgelopen weekend (11-12 mei) zijn we met een groep van 9 mensen naar Veendam gegaan om aan het Meteoor toernooi mee te doen. Met veel spannende wedstrijden gespeeld en gezien te hebben mochten een aantal van ons zondag terug komen voor de finale dag. Na de halve finales stonden uiteindelijk Rosanne en Mythe tegenover elkaar in de single finale VE8. Na een hele mooie en spannende wedstrijd trok Rosanne aan het langste eind en won de wedstrijd met de uitslagen: 19-21 21-16 16-21. Daarnaast heeft Chris de finale HE8 behaald en in twee sets gewonnen. Uiteraard hebben Kevin, Lucie, Jaap, Richard, Merel en Edwin ook goede wedstrijden gespeeld. Op naar volgend jaar met als doel de wisselbeker te winnen!

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Zomerbadminton

Vanaf vrijdag 26 juni tot en met vrijdag 30 augustus kan iedereen, tegen betaling van € 2,50 per keer, op vrijdagavond in de Bieshaar komen spelen. Ook niet BAN-leden zijn dan welkom.