Toernooien seizoen 2018-2019

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaan wij (de trainers) met de competitiespelers elk jaar naar een aantal toernooien zo ook dit jaar weer.
De lijst met toernooien vind je hier

Om iedereen te stimuleren voor het opdoen van meer ervaring en te kunnen groeien in het spelniveau hebben wij een aantal toernooien op een rijtje gezet. De toernooien hebben een verplicht karakter voor de jeugdspelers.

Wij verwachten in ieder geval voor alle jeugdspelers dat deze meedoen met de clubkampioenschappen en de RJK (regio junioren kampioenschappen) in Amersfoort. Bij deze toernooien zijn ook trainers van BAN aanwezig om jullie bij te staan (coachen) met de wedstrijden.

Voor verdere informatie voor de toernooien graag met jouw trainer bespreken. Wil jij je inschrijven voor een aantal toernooien of heb je dat al gedaan, geeft dat dan even door aan je trainer.
Door de trainers wordt bijgehouden wie en hoeveel spelers naar en toernooi gaan. Binnen de TRC (trainerscommissie) wordt gekeken hoeveel trainers er dan mee gaan om jullie te coachen/ begeleiden.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Zomerbadminton

Vanaf vrijdag 26 juni tot en met vrijdag 30 augustus kan iedereen, tegen betaling van € 2,50 per keer, op vrijdagavond in de Bieshaar komen spelen. Ook niet BAN-leden zijn dan welkom.