Nieuwe clubkleding

Dit wordt het nieuwe ban shirt voor het komende seizoen voor senioren competitiespelers. Het is weer tijd voor een nieuwe kledinglijn! De BAN kledingcommissie (Quido Saalberg, Lucie Lammers, Anne van Spengen en Mark van Woerkom) heeft gekozen voor het merk Forza in de BAN clubkleur. Voor komend seizoen spelen de senioren competitiespelers in het nieuwe BAN shirt. De junioren competitiespelers spelen nog één seizoen in het “oude” gesponsorde shirt. BAN heeft voor de levering van de shirts goede prijsafspraken gemaakt haar huisleverancier en sponsor BeeS Sport. Het BeeS Sport logo zal daarom op de voorzijde (borst rechts) op het shirt prijken. De shirts zijn besteld en worden voor de eerste competitiewedstrijd uitgereikt aan de senioren spelers.

Naast de BAN shirts zijn ook skirts, shorts en trainingsjacks-en broeken tegen sterk gereduceerde prijs te bestellen. De jackets zijn met BAN logo en BeeS Sport logo.

De prijzen van de diverse kleding is:

  • BAN shirt             € 24
  • Skirts/shorts       € 18,50
  • Jackets                 € 34,00
  • Pants                    € 26,00

Kijk op www.banbadminton.nl voor de shirts, skirts en shorts en trainingspakken (KOMT NOG).

 

BAN TRAINERS IN NIEUW BAN SHIRT

De BAN trainers staan meerdere keren per week in de sporthal. Ook voor de trainers geldt dat zij in een nieuw BAN shirt worden gestoken waarmee de BAN uitstraling van haar trainingskader weer voor de komende seizoenen is gegarandeerd. Het shirt heeft de kleur wit en rood en onderscheid zich dus van die van de spelers. Zo zijn onze BAN trainers makkelijk herkenbaar in de zaal.

Met BAN naar de Bios

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt