Regio Centrum Junioren Kampioenschappen 2018

Afgelopen weekend werden weer de Regio Centrum Junioren Kampioenschappen 2018 gespeeld in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort. Op beide dagen was BAN weer goed vertegenwoordigd met heel veel jeugdspelers én trainers! Onder leiding van hen werd er moedig gestreden voor de eer van BAN en waren de toeschouwers getuige van veel sportief plezier en hele spannende wedstrijden. Uiteindelijk mochten Thijmen Stoffer en Imke de Meijer in de categorie Gemengd Dubbel O-13 met een mooie tweede prijs naar huis. Ook hebben Esther de Jong en Julie Koster in de Dames Dubbel O-15 een flinke strijd moeten leveren, maar werd die uiteindelijk ook beloond met een tweede prijs. We kijken terug op een gezellig en sportief toernooi, trainers jullie ook bedankt voor jullie inzet!