Badminton Amersfoort Noord
Nieuw logo Badminton Nederland
Badminton Nederland heeft een nieuw logo. Het nieuwe logo symboliseert de snelle dynamiek van de sport. De huisstijl van Badminton Nederland (van website tot flyer, van reclameborden tot aan al het e-mailverkeer) zal de komende weken en maanden worden aangepast.

Algemene Leden Vergadering
De BAN Algemene Leden Vergadering wordt gehouden op maandag 13 mei, 20.00 uur in de kantine van de Bieshaar. Aan de orde komen onder andere de notulen van de ALV 2018, het jaarverslag over 2018, begroting 2019, verkiezing nieuwe bestuursleden en het BAN vrijwilligersbeleid. Alle BAN leden zijn van harte welkom bij het overleg. De vergaderstukken worden begin mei verspreid.

Verslag van het BAN Blacklight toernooi
 
The sky is the limit 
Onder leiding van Bart-Jan den Hollander en Niels van Rijn verzorgt BAN van 5 maart tot en met 14 mei 2019 de ‘SKY IS THE LIMIT- trainingen’. De trainingen worden gegeven van 18.00-19.30 in sporthal Icoon. Alle deelnemers komen ook in actie bij het toernooi in Veenendaal op zaterdag 11 mei.
Al snel waren de ‘The sky is the limit’-trainingen volledig volgeboekt. Het is waarschijnlijk het begin van een mooie jaarlijkse traditie. 
 
Afsluiting seizoen senioren spelers
Klik hier

Met BAN naar de bios
Er zijn al bioscoopbonnen uitgedeeld, maar de actie loopt nog tot en met het einde van het speelseizoen (juli 2019). Nodig een vriend, vriendin, buurman, collega, kennis of buurtgenoot uit om 3 x gratis proef te spelen bij BAN.
Wordt de nieuwkomer lid van BAN, zorg dan dat ook jouw naam vermeld wordt bij het aanmeldingsformulier en jullie krijgen beiden een bioscoopbon. 
Oranjefonds
Zet je een avondje in en collecteer in de week van 11 tot en met 15 juni. Van het door de vereniging opgehaald collectegeld mag BAN 50% houden. Wil je helpen collecteren? Neem contact op via secretaris@banbadminton.nl. Alvast bedankt!

Click Here
BAN jubileum
Op zaterdag 22 juni viert BAN met haar leden haar 12½ bestaan als zelfstandige badmintonvereniging met een spectaculair 12½ uur durende activiteitenmarathon in de Icoon. Let op de extra BAN Nieuwsbrief met uitgebreide informatie over het BAN jubileum. Vanaf het verschijnen van die Nieuwsbrief kan men zich opgeven.

Click Here
Leer badminton bij BAN
BAN organiseert op 9 mei, 16 mei en 23 mei trainingen voor sporters die willen kennismaken met badminton en beginnende spelers. Op 9 mei is de training in sportzaal de Bron, op 16 en 23 mei in De Icoon, start 20.00 uur. Kosten € 10,00 voor alle trainingen. Wie na de trainingen BAN-lid wordt krijgt de trainingskosten terug (en natuurlijk ook de BAN bios-bon!) Opgave via start@banbadminton.nl

Lees verder....
Komende activiteiten
11 mei:           Badminton Toernooi Veenendaal 
13 mei:           BAN Algemene Leden Vergadering 
11- 15 juni:    Oranje Collecte
22 juni:          BAN jubileumfeest (meer informatie volgt)
Volgende nieuwsbrief
We ontvangen graag ook jouw nieuws voor de mei editie van de BAN Nieuwsbrief. Je kunt berichten inleveren tot en met 13 mei op: nieuwsbrief@banbadminton.nl
Afmelden         |       Bekijk de nieuwsbrief online