Badminton Amersfoort Noord
Met BAN naar de bios
Wat moet je daarvoor doen? Nodig een vriendje/vriendinnetje uit om 3x gratis proef te spelen bij BAN. Wordt diegene lid, dan krijgen jullie beiden een bioscoopbon. 
Laat je vriendje/vriendinnetje zich opgeven via: proefles@banbadminton.nl en zorg dat ze bij de aanmelding jouw naam erbij zetten. 
De proeflessen zijn:
Woensdag 16, 23 en 30 januari 17.30 – 18.30 uur in de Icoon.
Zaterdag 19 en 26 januari en 2 februari in de Bieshaar.
Alle nieuwkomers krijgen na de 3x in ieder geval een leuke attentie!
 
Als volwassenen een nieuw BAN-lid aanbrengen krijgen ook beiden een bioscoopbon. Elke nieuwkomer kan 3x vrijblijvend meespelen. Wordt de belangstellende lid, zorg dan dat ook jouw naam vermeld wordt bij het aanmeldingsformulier. 
Grote clubactie
BAN haalde dit jaar met de Grote Clubactie €159,60 binnen. Dank aan alle lotenverkopers en – kopers. Op de verkochte loten zijn twee prijzen gevallen. Prijswinnaars van harte gefeliciteerd en alle anderen: volgend jaar meer succes!

BAN clubkampioenschappen
Op 16 en 17 maart worden de jaarlijkse BAN clubkampioenschappen gehouden in sporthal de Icoon. Deelname is verplicht voor alle competitiespelers.
Voor senioren zijn er de categorieën 1, 2 en 3. Junioren kunnen zich schrijven in categorie 4 of 5. Elke deelnemer dient twee dagen beschikbaar te zijn en indien mogelijk te spelen in BAN clubkleding.
Kosten: € 6,00 per onderdeel, 3 onderdelen € 15,00 inning via automatische incasso.
Eten: Patat en snack €5,00 of Chinees €10,00.
Opgeven tot 24 februari via www.banbadminton.nl/ck
 
‘Bijna’ kampioenen naar FZ Forza NK 2019
Alle teams die op maandag 28 januari 2019 bovenaan staan in de Bondscompetitie of Regiocompetities zijn uitgenodigd om gratis naar de halve finales en finales van de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen te komen op zondag 3 februari 2019 in Topsportcentrum Almere.
 
Seniorenteams
Voor de seniorenteams geldt de uitnodiging alleen voor de vastspelers van het desbetreffende team. Kaarten voor volwassenen kosten € 8,50 in de voorverkoop en aan de kassa € 10: http://nkbadminton.nl/kaartverkoop/
 
Jeugdteams
Alle jeugd t/m 17 jaar heeft reeds gratis toegang tot de Forza NK. Jeugdteams die het betreft hebben recht op 1 gratis toegangskaartje voor een begeleider.
Aanmelden kan via: https://www.flexmail.eu/f-5aa20d1c843e6cd6

Algemene Leden Vergadering (ALV)
De BAN Algemene Leden Vergadering wordt gehouden op maandag 25 maart 2019, vanaf 20.00 uur in de kantine van de Bieshaar. Deze datum is onder voorbehoud. Als het jaarverslag af is, wordt het verstuurd naar alle BAN-leden. 

Pubquiz
Op vrijdagavond 4 januari organiseerde de activiteitencommissie een pubquiz. Met meer dan 50 deelnemers en veel vragen over verschillende onderwerpen was het een leuke avond. Als tussendoortje waren er spareribs, die gesponsord zijn door Dorpsslagerij Vathorst.
BAN jubileum (deel 3)
Zaterdag 22 juni viert BAN op spectaculaire wijze haar 12½ jarig bestaan. Het wordt een 12½ uur lang spektakel met badmintonwedstrijden, een lunch, spelletjes, een diner, een afsluitende groepsactiviteit en een verrassing. Alle deelnemers aan (een van) de activiteiten krijgen een leuke attentie. In de volgende nieuwsbrieven lees je er meer over, maar zet de datum alvast in je agenda.

Komende activiteiten
16 en 17 maart:  BAN clubkampioenschappen
25 maart: BAN Algemene Leden Vergadering (nader bericht volgt)
20 april:  BAN Jeugd Open (nadere informatie volgt)
22 juni:  BAN jubileumfeest (nadere informatie volgt)
Volgende nieuwsbrief
We ontvangen graag ook jouw nieuws voor de december editie van de BAN Nieuwsbrief. Je kunt berichten inleveren tot en met 7 februari op: nieuwsbrief@banbadminton.nl
Afmelden         |       Bekijk de nieuwsbrief online